Programi

VJEŽBANJE ZA TRUDNICE
"Baby bump"

favicon_350

VJEŽBANJE ZA
TRUDNICE "Baby bump"

Baby Bump je program vježbanja za trudnice. Vježbe su primjerene potrebama žena u trudnoći. Koncept je osmišljen tako da se na svakom treningu odrade sve mišićne skupine s time da je uvijek naglasak na jednoj od velikih mišićnih skupina (noge, leđa ili prsa). Svaki trening završava vježbama disanja, opuštanja i meditacijom.

Odvija se u grupama do maksimalno 4 osobe ili individualno 1 na 1 u ugodnoj atmosferi i ambijentu naše Vježbaone.

Članarine Baby Bump programa:
– 2x tjedno,
– 3x tjedno;

S time da bez obzira na članarinu koju ste uplatili, svaku subotu u 10h možete doći na DODATNI TRENING.

Trudimo se klijentice smjestiti u grupu u skladu sa stupnjem trudnoće u kojem se nalaze, tako da mogu pratiti odnosno izvoditi vježbe koje su primjerene za njih. Vježbati mogu sve trudnice koje imaju zdravu trudnoću, nakon 12. tjedna trudnoće (1. tromjesečja). Obavezno je konzultirati se s ginekologom prije početka aktivnosti.

DROP IN na trening: 60,00 kn, uz prethodnu najavu.

Nadoknada propuštenog treninga se može odraditi unutar aktivne mjesečne članarine i u 1. tjednu novog ciklusa nakon uplate članarine. Nadoknaditi se mogu maksimalno 3 treninga.

*12 x mjesečno ili 3 x tjedno: 500 kn/mjesec

**sve klijentice koje su išle na Baby bump – vježbanje za trudnice; imaju 25% popusta na članarine Back to shape – postnatalni trening za oporavak nakon perioda babinja.

8 X MJESEČNO *

Ponuda uključuje

Program vježbanja za trudnice. Vježbe su primjerene potrebama žena u trudnoći. Svaki trening završava vježbama disanja, opuštanja i meditacijom.
  • vježbanje za trudnice
  • 60 min.
  • max. 4 osobe
  • 400 kn/mjesec
„Pazi na svoje misli, jer će misli postati riječi, pazi na svoje riječi jer će riječi postati djela, pazi na svoja djela, jer će djela postati navike, pazi na svoje navike, jer će navike postati karakter, pazi na svoj karakter jer će ti karakter postati sudbina.“
Pablo Coelho