Programi

POSTNATALNI TRENING
"Back to shape"

favicon_350

POSTNATALNI
TRENING "Back to shape"

Ovaj program vježbanja namijenjen je ženama koje su prošle fazu oporavka od poroda (Babinje koje traje između 2 do 4 mjeseca) i žele se postepeno vratiti u formu.

Veliku pažnju pridajemo zacjeljenju, odnosno oporavku mišića trbušnog zida od dijastaze- stanja u kojem su oni razdvojeni zbog trudnoće. Trening traje 60 minuta u koje je uključeno zagrijavanje, glavni dio, rastezanje i opuštanje na kraju.

Kao u svim grupnim programima treninga, maksimalan broj osoba u grupi je 4 kako bi se mogao ostvariti poluindividualan pristup prema klijenticama.

DROP IN na trening: 60,00 kn, uz prethodnu najavu.

Nadoknada propuštenog treninga se može odraditi unutar aktivne mjesečne članarine i u 1. tjednu novog ciklusa nakon uplate članarine. Nadoknaditi se mogu maksimalno 3 treninga.

*12 x mjesečno ili 3 x tjedno: 500 kn/mjesec
**sve klijentice koje su išle na Baby bump – vježbanje za trudnice; imaju 15% popusta na članarine Back to shape – postnatalni trening za oporavak nakon perioda babinja.

8 X MJESEČNO *

Ponuda uključuje

Program vježbanja namijenjen je ženama koje su prošle fazu oporavka od poroda (Babinje) i žele se postepeno vratiti u formu.
  • poslije oporavka od poroda
  • postupno vraćanje u formu
  • 60 min.
  • max. 4 osobe
  • 400 kn/mjesec
„Vjerujem da se sve događa s razlogom. Ljudi se mijenjaju kako bi mogli učiti prelaziti preko stvari, stvari krenu na loše kako bi ih mogli cijeniti onda kada su dobre, i ponekad se dobre stvari raspadnu kako bi bolje mogle zauzeti njihovo mjesto.“
Marilyn Monroe