Programi

INDIVIDUALNI TRENING

favicon_350

INDIVIDUALNI TRENING

Trening u kojem trenerica ima priliku maksimalno posvetiti pažnju i prilagoditi vježbe potrebama i mogućnostima jedne klijentice.

Traje 60 minuta koje uključuju zagrijavanje, glavni dio treninga- čiji obujam i tip vježbi ovise o individualnim potrebama osobe koja vježba, istezanje te vježbe opuštanja i vođena meditacija; odvija se u Vježbaoni, termini po dogovoru.

Cilj treninga i željeni rezultati se planiraju i postavljaju unaprijed u skladu s kapacitetima klijentice i određenom vremenskom intervalu.

* paket od 10 individualnih treninga je 1000, 00 kn koji se mogu iskoristiti u 60 dana od dana uplate.

**sve klijentice koje su išle na Baby bump – vježbanje za trudnice; imaju 25% popusta na članarine Back to shape – postnatalni trening za oporavak nakon perioda babinja.

PO satU *

Ponuda uključuje

Program vježbanja prilagođen individualnim potrebama i mogućnostima osobe. Trening se unaprijed planira u skladu sa mogućnostima klijentice.

  • individualno prilagođene vježbe
  • postupno vraćanje u formu
  • 60 min.
  • max. 1 osoba
  • 120 kn/h
“Naš najvažniji cilj u životu treba da bude uzdizanje naše duše. Drugim riječima, napredak naših duhovnih i moralnih moći: da svakim danom sve više prosvjećujemo svoj duh i svakim danom se osjećamo sve više slobodnim i boljim.”
Sokrat