O nama

O TIMU SANAGRAVIDA

favicon_350

VALENTINA SUMPOR​

Valentina Sumpor, rođena 13.05.1990. u Zagrebu. Diplomirana ekonomistica (EFZG) i fitnes trenerica (FITNES UČILIŠTE) s višegodišnjim iskustvom u fitnesu, treniranju i usmjeravanju ljudi ka boljem, zdravijem načinu života.

Osnovala je i vodi SanaGravida centar za žene koji je usmjeren na savjetovanje i vježbanje trudnica i žena svih dobi s ciljem poboljšanja kvalitete života žena u našoj zajednici.

Vodi programe vježbanja:

U slobodno vrijeme voli čitati, pisati i vježbati te sa velikom strašću isprobavati novitete gastronomskih ponuda.

BLAŽENKA SUMPOR

Blaženka Sumpor, rođena 01.12.1966. u Krapini, završila srednju školu za primalje Sestre Milosrdnice, više medicinsko obrazovanje stekla je na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Radi u struci kao glavna primalja 34 godine u KBC Sestre milosrdnice. Majka dvoje krasne djece. Svoj život je posvetila pomaganju ženama da rode, postanu majke. Kroz svoje iskustvo i stručnost, uz pokoju toplu riječ uljepšala je i pomogla stotinama žena, mladih majki da se lakše snađu u novoj životnoj ulozi.

U centru SanaGravida je glavna predavačica.

Vodi edukacije:

Uvijek stoji na raspolaganju za dobar savjet, „čašicu“ razgovora uz svoj omiljeni čaj od mente.

Slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa svojom djecom, mužem, nećakom, užom obitelji te obožavanom bulldogicom Merlin.

„Vjerujete u vlastito iskustvo, usudite se biti živi, usudite se napraviti ono što je, prema vašem uvjerenju, vaša sudbina.“
Pablo Coelho