O nama

O centru SANAGRAVIDA

favicon_350

SANAGRAVIDA

centar za žene
vježbanje i savjetovanje trudnica i žena svih dobi

Sanagravida je otvorena u listopadu 2018. godine. Centar je ime dobio spojem sana (lat. zdrava) i gravida (lat. trudnica) što bi značilo „Zdrava trudnica“.

Simbolika imena proizlazi iz divne činjenice da je svatko od nas poseban na svoj način, drugačiji, kombinacija različitih iskustava, želja, navika, ali ono što nam je svima nama na ovom svijetu zajedničko jest da je svatko od nas imao svoju zdravu trudnicu (Sanagravidu) koja ga/ju je donijela na ovaj svijet.

Vlasnica i voditeljica Centra je Valentina Sumpor koja zajedno sa svojom majkom Blaženkom Sumpor i par bliskih suradnica pruža ženama svih dobi, trudnicama, mladim majkama mogućnost rekreacije, vježbanja u opuštajućoj atmosferi uz stručno vodstvo; tečajeve o pripremi-planiranju trudnoće, trudničke tečajeve, savjetovanja o dojenju, babinju, baby handling, brizi o novorođenčetu, zdravlju, zdravim životnim navikama i tjelovježbi.

ŠTO NAMA ZNAČI BITI NAJBOLJI CENTAR ZA ŽENE?

Biti najbolji nama znači da kvalitetom usluga, savjetovanja, edukacija, holističkim pristupom tjelovježbi i provođenjem koncepta u kojem je glavni fokus balans našeg tjelesnog, emocionalnog i duševnog; poboljšamo kvalitetu života naših klijentica, žena i njihovih obitelji.
Želimo biti prva asocijacija u kontekstu podrške, stručnog, individualnog pristupa u radu sa ženama koje žele informacije, pomoć, mjesto gdje mogu u miru raditi na sebi i svojoj samoaktualizaciji.

MISIJA

Što nas razlikuje od ostalih centara koji nude slične usluge?
Holistički pristup, stručnost ljudskog kadra – MI koje radimo, živimo ovaj posao te nastojimo dati maksimalno od sebe da pomognemo, promijenimo perspektive i podignemo svijest ljudi o zdravlju, posebno zdravlju i potrebama žena vrijednostima koje su postale zaboravljene tokom vremena.

CILJ

Danas pomoći savjetom, podrškom, podukom da bi sutra svih nas bilo kvalitetnije i bolje.

Kako?

Kroz širenje informacija i iskustva, edukacije, tečajeve, vježbanje, radionice i materijale radimo s klijenticama, individualno i/ili u grupama do 4 osobe.

Podižemo svijest o važnim stanjima, stvarima u zdravlju žena, odnosu koji imaju prema sebi i svome tijelu, u nadi da će to prenositi dalje svojoj djeci, obitelji, prijateljicama te tako širiti pozitivnu promjenu u našem društvu koje je zasićeno od stresa, bombardirano apelima o tome kako bi trebali izgledati, misliti, kupovati, živjeti; pritom zaboravljajući na sebe, ignorirajući potrebe i želje u nastojanju da zadovolje prolazne ideale aktualnih trendova.

„Vjerujete u vlastito iskustvo, usudite se biti živi, usudite se napraviti ono što je, prema vašem uvjerenju, vaša sudbina.“
Pablo Coelho